HTML

Most mennyi a kamat?

Hol van a legmagasabb kamat? Mibe érdemes befektetni? Találd meg itt a legjobb lehetőséget! Mindenki előtt nyitott, hogy megossza hasznos információit és tippjeit ezen az oldalon. Spóroljunk időt és energiát, azzal, hogy itt egybegyűjtjük a legjobb befektetési lehetőségeket! Ne kattintgassunk órákig mire megtaláljuk a legjobb megoldást. Ezért indult el ez a blog.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Bankok

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Kondíciók

lekötött betétek bankok és futamidők szerint

2009.12.02. 09:12 lekötés

Karácsonyi ajándékötlet: megtakarítási biztosítást szeretteinknek

Karácsonyi ajándékozási ötletünkre már több érdeklődő levelet is kaptunk. Továbbra is szeretettel várjuk a kérdéseket ellenszolgáltatás vagy telefonszám kérése nélkül:

Egy lehetőség karácsonyra ha maradandó, tartós ajándékkal szeretnénk meglepni családunkat. A karácsonyi áruhitelek hosszú törlesztése helyett fizessünk inkább havonta saját gyermekeink vagy családunk részére. Itt segítünk választani. Az összes országos biztosító ajánlatát összevetjük és legmegfelelőbbeket kigyűjtjük neked.

Nem hívogatunk és nem élünk vissza az e-mail címeddel, csak küldd el kérdésed és mi keresünk olyan rendszeres megtakarítást amely megfelelő lehet. Kiszámoljuk és elküldjük a legkedvezőbbeket amit találtunk. Annyit kell megírnod: mennyit tudnál havonta félretenni és milyen hosszú távra. Ha nem szeretnél órákig sorban állni érte, még üzletkötőt is kereshetünk hozzá aki kimegy és megköti, persze akkor ha te hívod!
info@lekotes.hu 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lekotes.blog.hu/api/trackback/id/tr871568153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása