HTML

Most mennyi a kamat?

Hol van a legmagasabb kamat? Mibe érdemes befektetni? Találd meg itt a legjobb lehetőséget! Mindenki előtt nyitott, hogy megossza hasznos információit és tippjeit ezen az oldalon. Spóroljunk időt és energiát, azzal, hogy itt egybegyűjtjük a legjobb befektetési lehetőségeket! Ne kattintgassunk órákig mire megtaláljuk a legjobb megoldást. Ezért indult el ez a blog.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Bankok

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

Kondíciók

lekötött betétek bankok és futamidők szerint

2009.10.30. 21:39 lekötés

Hol lesz kamatváltozás november 2-től?

Címkék: bank akciós kondíciók

Már elég sok bank lecserélte a hirdetményét amint megtörtént a napzárás, vagyis a következő munkanapra november 2.-ára lehet csak lekötést felvenni ezek után. A HBW és a Raiffeisen már mától adta az új kamatokat, de az Unicredit tegnaptól váltott. Ez persze nem jelenti azt, hogy ők nem módosíthanak a jövő héten. Amit most látni lehet: hétfőtől új kamatok lesznek a Budapest Banknál de csak devizában, a forintjuk marad még, ugyanígy a CIB-nél is csak a devizakamat változik. Az FHB még nem tette ki, de a mostani kondiciójuk csak máig volt érvényben. A K&H-nál fent van már a forint és a deviza új hirdetmény, a KDB Banknál is lesz új, de egyenlőre úgy néz ki, hogy a standard kamatok módosulnak, az akciós kamatok nem. Végül a névsorban a Kinizsi Banknál szintén lesz változás, de csak devizában. És végére is értünk az áttekintésnek. Az itt fel nem sorolt bankok ma estig nem változtattak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lekotes.blog.hu/api/trackback/id/tr291487747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása